Informatie

Wat zijn liposomen?

Liposomen

Liposomen zijn microscopisch kleine en holle vetbolletjes. Dr. Baumann gebruikt meervoudige liposomen. Deze bolletjes verschillen van grootte en zijn in elkaar vervlochten. Deze liposomen hebben een huidherstellende werking en een transportfunctie. Ze sluizen stoffen zoals vocht, vitamine E, A en provitamine B5 dieper de huid in. Dit geeft meer resultaat. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat wanneer je je huid 2 maal per dag behandelt met meervoudige liposomen, het vochtgehalte van je huid binnen 7 dagen bijna met 100% toeneemt.

Door liposomen ‘s ochtends en ‘s avonds na het reinigen op te brengen, merk je dat je huid op een juiste manier gevoed wordt en zachter aanvoelt.


  

Gladskin

Consult

Wil je een onafhankelijk huidadvies zonder verdere verplichtingen, dan kun je bij mij voor een huid- en ingrediënten consult terecht.


Ingrediënten analyse
Ik bespreek de conditie van je huid, je wensen en je gezondheid. Je neemt je producten en eventuele verpakking mee. Ik bekijk deze producten en laat je zien welke stoffen ze bevatten en welke invloed deze hebben op de huid. Zo krijg je een leidraad of een product echt wel werkt of juist niet.

Dit wordt ondersteund door een computerprogramma dat op basis van wetenschappelijk onderzoek is ontwikkeld.

Salon Something Different

Huidanalyse
Tijdens de huidanalyse bekijk ik je huid op verschillende aspecten zoals: droogte, vochtgehalte, pigmentatie, elasticiteit, doorbloeding, gevoeligheid en allergieën etc. Met deze gegevens kan ik je advies geven welke producten geschikt zijn om dagelijks te gaan gebruiken.

Salon Something Different

Zo kunnen we samen werken aan het verbeteren en in balans brengen van je huid met als doelstelling een gezonde huid die optimaal functioneert.