Informatie

Wat zijn liposomen?

Liposomen

Liposomen zijn microscopisch kleine en holle vetbolletjes. Dr. Baumann gebruikt meervoudige liposomen. Deze bolletjes verschillen van grootte en zijn in elkaar vervlochten. Deze liposomen hebben een huidherstellende werking en een transportfunctie. Ze sluizen stoffen zoals vocht, vitamine E, A en provitamine B5 dieper de huid in. Dit geeft meer resultaat. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat wanneer je je huid 2 maal per dag behandelt met meervoudige liposomen, het vochtgehalte van je huid binnen 7 dagen bijna met 100% toeneemt.

Door liposomen ‘s ochtends en ‘s avonds na het reinigen op te brengen, merk je dat je huid op een juiste manier gevoed wordt en zachter aanvoelt.


  

BeauCaire

Salon Something Different

Huidverzorging en wellness


Sfeer
Je wordt ontvangen in een salon die op sfeervolle en professionele wijze is ingericht.

Een heerlijke verwarmde stoel en zachte achtergrond muziek geven een ontspannen gevoel. Je kunt even afstand nemen van de dagelijkse beslommeringen en een rustpunt vinden.

Behandelingen

Wie is Patricia?
In 2003 besloot ik een nieuwe keuze in mijn leven te maken. Mijn wens was een eigen huidverzorgingssalon te starten. Dit gaf mij de mogelijkheid intensief met mensen samen te werken en tegelijkertijd met mijn handen bezig te zijn.

Sinds 2004 werk ik met veel plezier in mijn eigen salon aan huis. Het geeft mij veel voldoening mijn klanten continue persoonlijke voorlichting te geven hoe zij hun huid thuis zo gezond mogelijk kunnen verzorgen en dit te ondersteunen met behandelingen. Ik probeer iedere klant met zorg, precisie en toewijding te behandelen. Omdat ik mezelf graag ontwikkel, volg ik met het vak verbonden cursussen en specialisaties. Dat geeft mij de nodige uitdaging en komt in mijn behandelingen tot uiting.

In mijn speurtocht naar een crème die verdraagzaam en werkzaam is, liet ik mij niet verleiden door uitstraling, geur of prijsmarge, maar richtte mij alleen op de inhoud van het product. Uiteindelijk kwam ik in contact met de Duitse producent Dr. Baumann. Dit merk bevat de juiste werkzame ingrediënten en sluit alle onnodige toevoegingen uit. Het is een merk dat streeft naar perfectie, onderscheid en eerlijkheid. Ik werk naar volle tevredenheid met deze producent samen.