Dagelijkse verzorging

De liefde voor de huid moet natuurlijk van twee kanten komen!

Van buiten af

Je kunt pas echt resultaten bereiken door je huid met de juiste producten elke dag te verzorgen, dit doe je immers 365 dagen per jaar. Daarnaast is het raadzaam eens in de 2 of 3 maanden een bezoekje te brengen aan de schoonheidsspecialiste. Je huid wordt extra goed gereinigd, gevoed, nagekeken en eventueel gemasseerd.

Wat is bij de dagelijkse verzorging belangrijk?
* een juist product kiezen wat bij je huid past en de juiste, gezonde ingrediënten bevat. Als je een product gebruikt wat irriterend werkt op de huid schiet je daar niets mee op.
* 2x per dag je huid reinigen met een milk zonder minerale olie.
* 2x per dag een op je huid afgestemde basisverzorging aanbrengen.
* eens per week je huid extra verwennen met een peeling, masker of ampul.

Van binnen uit

In mijn salon werk ik met Laviesage voedingssupplementen. Deze zijn ontwikkeld om je gezondheid, je huid en je huidkwaliteit te ondersteunen, te voeden en te verbeteren met het beste wat de natuur te bieden heeft. Slechts natuurlijke en hoogwaardige voeding, aangevuld met gezonde supplementen, kunnen hiervoor zorgen. Omdat deze supplementen hun zwaartepunt hebben op de huid, huidopbouw en huidherstel, worden ze nutricosmetics genoemd.

Er worden speciale nutriënten gebruikt om de huid beter te beschermen tegen veroudering door vrije radicalen en UV-licht. Immers, wat niet beschadigd is hoeft ook niet gerepareerd te worden. Daarnaast is er een selectie producten die specifiek is gericht op de verbetering van de kwaliteit van de huid. Die zijn bijvoorbeeld rijk aan collageen (voor de stevigheid van je huid), elastine (voor de elasticiteit van je huid) of hyaluronzuur (voor een beter vochtgehalte in je huid), naast vele andere opbouwende stoffen.

Nutricosmetics helpt je jouw huid zo optimaal mogelijk van binnenuit te voeden, te beschermen, te verbeteren en het huidverouderingsproces te vertragen.