DAGELIJKSE VERZORGING

 

Van buitenaf

Wil je een gezonde en stralende huid? Dan is het belangrijk om dagelijks, dus ook thuis, de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. Daarnaast is het fijn om je huid eens in de 2 a 3 maanden extra in de watten leggen door een bezoekje te brengen aan de schoonheidsspecialiste. Je geniet van een extra goede reiniging, voeding voor je huid en eventueel een gezichtsmassage.    

Belangrijk bij de dagelijkse verzorging van je huid:

  • Gebruik een product dat bij je huid past en de juiste ingrediënten bevat (zoals bijvoorbeeld Dr. Baumann)
  • Reinig je huid twee keer per dag met een gezonde reinigingsmelk zonder minerale olie
  • Breng twee keer per dag een op je huid afgestemde basisverzorging aan
  • Verwen je huid een keer per week met een extra peeling, verzorgend masker of speciale werkstof.

Weet je niet waar je moet beginnen? Ik kan je altijd helpen de juiste producten te vinden die bij jouw huid passen!

Dr. Baumann puur en zuiver verzorgende producten salon Something Different Heerhugowaard

Van binnen uit

Verzorging vanaf de buitenkant is vaak niet voldoende voor een gezonde, stralende huid. Gezonde voeding met een aanvulling van supplementen, voldoende water drinken en regelmatig bewegen zijn erg belangrijk. Samen met genoeg rust en balans in je leven dragen al deze factoren bij aan een goede kwaliteit van je huid.

“Wat niet beschadigd is, hoeft ook niet gerepareerd te worden”

In mijn salon werk ik met Laviesage voedingssupplementen. Omdat deze supplementen hun focus hebben op de huid, huidopbouw en huidherstel, worden ze nutricosmetics genoemd.

Dankzij speciale nutriënten wordt de huid beter beschermd tegen veroudering door vrije radicalen en Uv-licht. Immers, wat niet beschadigd is hoeft ook niet gerepareerd te worden. Daarnaast is er een selectie van producten die specifiek gericht zijn op de verbetering van de huidkwaliteit. Ze zorgen voor extra stevigheid dankzij collageen, extra elasticiteit dankzij elastine, een beter vochtgehalte in je huid dankzij hyaluronzuur, naast vele andere opbouwende stoffen.

Laviesage nutricosmetics voor de huid schoonheidssalon Salon Something Different in Heerhugowaard