HUIDVERBETERING

 

Specialistische en diepgaande huidverbetering

Bij deze specialistische huidverbeterende behandelingen ligt het accent op diepgaande structuurverbetering, verstrakking en verjonging van de huid. In mijn schoonheidssalon werk ik met fruitzuurpeelingen.

allergieƫn en irritaties ingrediƫntenlijst huidverbetering in schoonheidssalon Heerhugowaard

Hoe werkt het?

Fruitzuren worden gebruikt om de buitenste laag van je huid te verdunnen. Hierdoor wordt de celdeling bevordert. Doordat de cellen opschuiven krijg je een gezonde en fris ogende huid. Oppervlakkige rimpeltjes vervagen en de huid oogt gladder en strakker. Fruitzuren zijn uitermate geschikt bij sterk verdikte huiden (bijvoorbeeld bij acne). Doordat je de huid dunner maakt, zijn huidonzuiverheden makkelijker te verwijderen.

Ik werk uitsluitend met Dr. Baumann Glycolzuur fruitzuurpeelingen met een percentage van 10, 20 of 30% afhankelijk van de huid. Deze fruitzuurpeelingen zijn vrij van parfum en houdbaarheidsstoffen.

Fruitzuurbehandelingen worden in mijn schoonheidssalon alleen gegeven als je thuis je huid met dr. Baumann producten verzorgt. Vermijd na de behandeling de eerste 4 dagen directe UV-straling. Ideaal is deze kuur in het najaar of winter te ondergaan.

In mijn salon geef ik twee soorten fruitzuurbehandelingen:

Acne fruitzuurbehandeling

Behandeling wordt gegeven bij sterke verdikking van de huid samen met huidonzuiverheden. De huid wordt grondig gereinigd. De behandeling kan in kuurvorm gegeven worden, maar is ook los te boeken.

Anti-aging fruitzuurbehandeling

Deze behandeling is bedoeld als opfrisser voor je huid. Je huid oogt strakker en gladder met minder grove porien. Het beste resultaat heb je bij een kuur 3 weken achter elkaar.