GEZICHTSBEHANDELINGEN

Specialistische en diepgaande huidverbetering

Precies wat jouw huid nodig heeft

Ik werk niet op tijd, maar kijk elke keer wat de behoeften zijn, zowel van jou als van je huid. In de korte en basisbehandeling zijn epileren en huidonzuiverheden niet standaard meegenomen omdat het misschien niet elke keer nodig is. Ik kan behandelingen altijd aanpassen op jouw eigen specifieke behoeften.

Korte en basisbehandeling

De korte behandeling is zonder massage. Beide behandelingen zijn verder gelijk. Er wordt ruim de tijd genomen voor de reiniging en peeling. Hierdoor kan ik voelen en zien hoe het met de huid gaat en mijn behandeling hierop aanpassen. Een behandeling kan elke keer anders zijn, doordat de huid net even anders reageert. Tijdens het behandelen kies ik wat je huid op dat moment het meest nodig heeft. Het accent kan liggen op vocht of vet, maar de huid kan ook net iets anders reageren (bijvoorbeeld door de seizoenen of zon- of skivakantie). Hoe is de doorbloeding en zijn er verdachte plekjes of vlekjes. Hier pas ik mijn behandeling op aan. Tijdens de basisbehandeling masseer ik je gezicht met een lotion met hoogwaardige plantaardige oliën, vitamines en huideigen stoffen. Een massage wordt altijd in stilte uitgevoerd. Zo kan ik mij concentreren op de massage en kun jij je lekker ontspannen met heerlijke ontspannende muziek op de achtergrond. Een aangepaste crème en ooggel sluit de behandeling af. 

ontspanning tijdens gezichtsbehandeling schoonheidssalon in Heerhugowaard

Wellnessbehandeling

Deze behandeling is hetzelfde als de basisbehandeling maar wordt uitgebreid met een hot-stone massage en een voetmassage. Dit geeft dat extra wellness gevoel. Tijdens de hot-stone massage worden nek, schouders, rug en bovenarmen  met  warme basaltstenen gemasseerd. Na de hot-stone massage gebruik ik de stenen tijdens de gezichtsbehandeling. Ik leg ze in je nek, je handen of bij je voeten. De voeten, enkels en onderbenen worden gemasseerd met een heerlijke olie uit de Dr. Baumann lijn. Deze behandeling is ongeveer 50 minuten langer dan de basisbehandeling.

Beautybehandeling

Tijdens deze behandeling ligt het accent op je “mooi”maken. Naast de gebruikelijke basis verwijder ik huidonzuiverheden en epileer je wenkbrauwen. Je kunt kiezen voor het harsen van je bovenlip en kin of voor het verven van je wimper en wenkbrauwen. Je gaat mooi en verzorgd de deur uit.

Special behandeling

Dit is de korte behandeling uitgebreid met een speciaal masker en een luxe werkstof. Hierdoor krijgt je huid een extra oppepper. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een kaoline masker (reinigend en verstrakkend), algen of algen thermo masker (geeft vocht en is doorbloedend) of mineraal masker. We hebben heel veel verschillende werkstoffen in het Dr. Baumann assortiment. Ze werken bijvoorbeeld doorbloedend, vocht verbeterend, verzachtend, reinigend, kalmerend of verjongend.

Acne fruitzuurbehandeling

Fruitzuren verdunnen de huid. Een acne huid is vaak verdikt. Hierdoor ontstaan onderhuidse ontstekingen omdat de talg verstopt raak. De huid gaat ontsteken en je krijgt rode bultjes. Door het verdunnen van de huid kan ik makkelijker huidonzuiverheden weghalen en de huid goed schoonmaken. Daarna wordt de huid gekalmeerd en een lichte basisverzorging aangebracht.

Anti aging fruitzuurbehandeling

Fruitzuren verdunnen de huid en bevorderen hierdoor de celdeling. De huid straalt meer en oogt frisser.  Ik werk met fruitzuren van Dr. Baumann. Verder kies ik de rijkste crèmes uit de Super lijn. Zo krijgt je huid een super boost. Deze anti-aging behandeling wordt altijd in kuurverband gegeven en aan klanten die thuis ook Dr. Baumann gebruiken. De behandelingen worden in kuurverband gegeven, meestal 3 weken achter elkaar. In de periode november tot en maart.

Skinident behandeling

Tijdens de Skinident behandeling werk ik alleen met 100% huideigen stoffen. De crèmes voelen in het begin misschien net even anders aan dan dat je misschien gewend bent. Ook de geur is anders dan de geur in crèmes van de klassieke Dr. Baumann lijn en Beaucaire. Deze speciale productlijn gebruik ik bij klanten die allergisch zijn of gewoon het allerbeste willen! Je kunt deze behandeling als korte behandeling of basisbehandeling boeken.

Skinident producten van Dr. Baumann producten zonneproducten