Over mij

Wie is Patricia?

In 2003 besloot ik een nieuwe keuze in mijn leven te maken. Mijn wens was een eigen schoonheidssalon te starten met het accent op huidverbetering en ontspanning. Dit gaf mij de mogelijkheid intensief met mensen samen te werken en tegelijkertijd met mijn handen bezig te zijn.

Sinds 2004 werk ik met veel plezier in mijn eigen salon aan huis. Het geeft mij veel voldoening mijn klanten continue persoonlijke voorlichting te geven hoe zij hun huid thuis zo gezond mogelijk kunnen verzorgen en dit te ondersteunen met behandelingen. Ik probeer iedere klant met zorg, precisie en toewijding te behandelen. Omdat ik mezelf graag ontwikkel, volg ik met het vak verbonden cursussen en specialisaties. Dat geeft mij de nodige uitdaging en komt in mijn behandelingen tot uiting.

In mijn speurtocht naar een crème die verdraagzaam en werkzaam is, liet ik mij niet verleiden door uitstraling, geur of prijsmarge, maar richtte mij alleen op de inhoud van het product. Uiteindelijk kwam ik in contact met de Duitse producent Dr. Baumann. Dit merk bevat de juiste werkzame ingrediënten en sluit alle onnodige toevoegingen uit. Het is een merk dat streeft naar perfectie, onderscheid en eerlijkheid. Ik werk naar volle tevredenheid met deze producent samen.

Nadat de kinderen uit huis gingen besloot ik, na 20 jaar met veel plezier in Aalsmeer gewerkt te hebben, de salon te verhuizen naar Heerhugowaard. Hier heb ik sinds begin 2024 mijn eigen schoonheidssalon aan huis.