OVER MIJ

 

Wie is Patricia?

In 2003 besloot ik een nieuwe keuze in mijn leven te maken. Mijn grote wens was een eigen schoonheidssalon te starten. Ik volgde de tweejarige beroepsopleiding Schoonheidsspecialiste bij de Haarlemsche Academie en opende in 2004 mijn salon in Aalsmeer. Mijn droom werd werkelijkheid en ik was zo trots! Wat was en is het schoonheidsspecialiste beroep een prachtig vak. Na 20 jaar ben ik nog steeds even enthousiast. Ik vind het een voorrecht om dit vak uit te oefenen.

Door corona was ik genoodzaakt drie keer de deuren te sluiten. Hierdoor realiseerde ik mij des te meer hoeveel dit werk voor mij betekende. Wat heb ik het gemist! Het contact met de klanten. Sommige klanten ken ik al zo lang dat je een hele nauwe band opbouwt. De uitdaging om elke huid, hoe moeilijk ook, zo goed mogelijk te herstellen en in balans te krijgen. Het geven van massages. Dit miste ik echt heel erg! Dat je jezelf altijd verder kunt blijven ontwikkelen. Op dit moment heb ik net een cursus “voeding en de huid” en AI-training afgerond. De zorg, precies en toewijding die ik kan geven. En natuurlijk het goede gevoel dat het geeft als de klant mooi, blij en ontspannen de deur uitgaat. Uiteindelijk heb ik door Corona heel goed beseft hoe goed dit vak bij mij past en dat ik niet zonder kan!

Na 20 jaar in Aalsmeer hebben wij de beslissing genomen om te verhuizen naar Heerhugowaard. We wilden dichter bij de familie zijn en konden in Heerhugowaard (in deze tijd toch heel lastig) een mooi nieuwbouwhuis kopen. Het is een mooie uitdaging om hier opnieuw te beginnen. Gelukkig zijn er een aantal klanten uit Aalsmeer die naar mij toekomen.  Dus het begin is al gemaakt. En inmiddels hebben ook hier al klanten hun weg naar mijn schoonheidssalon in Heerhugowaard gevonden. Ik heb er zin in! Kom je ook?

Patricia Klouth in mijn schoonheidssalon in Heerhugowaard - Salon Something Different