WERKWIJZE

 

Meer dan alleen huidverzorging

Met een persoonlijk plan kijken we hoe we jouw huid zo mooi en gezond mogelijk kunnen verzorgen. Ik neem de tijd voor jou en je huid. Ik geef je eerlijke adviezen en maak gebruik van speciale producten.

Elke behandeling is anders. Ik sta open voor een gezellig gesprek, maar ga er ook helemaal in mee als je in stilte de behandeling wilt ervaren. Ik heb 20 jaar ervaring en heel veel kennis over de werking van de huid. Ik analyseer de huid op eventuele irritaties en allergische reacties, maar ook op verdachte plekjes en vlekjes (kankergezwelletjes). Hier heb ik speciale dermatologie U-Consultancy cursussen voor gevolgd. Als ik iets niet vertrouw dan verwijs ik je door naar een huisarts of dermatoloog.  

allergieën en irritaties ingrediëntenlijst

Ingrediënten analyse

Voordat we beginnen met jouw persoonlijke plan, hebben we de juiste informatie over de werking van je huid nodig. We bespreken haar conditie, jouw wensen en gezondheid (eventuele allergieën of eerder voorgekomen klachten). Voor het analyseren van ingrediënten is het handig om producten mee te nemen die je thuis gebruikt. Ik laat je zien welke stoffen bepaalde invloeden hebben op je huid en of deze goed werken of juist irritaties kunnen veroorzaken. 

Huidanalyse

Vervolgens kun je rustig plaatsnemen in de verwarmde stoel. Ik analyseer je huid zorgvuldig. Ik kijk of je huid droog of vet is. Ik kijk naar het vochtgehalte, stevigheid en elasticiteit van je huid. Of je vlekjes of plekjes hebt en hoe gevoelig je huid is. Door middel van een milde reiniging zie en voel ik hoe je huid reageert. Dankzij de huidanalyse kan ik je zo goed mogelijk producten adviseren en bekijken we hoe we jouw huidconditie kunnen verbeteren en zo gezond mogelijk in balans kunnen brengen. De producten zijn verkrijgbaar in de salon voor thuisgebruik.

Samen werken we aan het verbeteren en in balans brengen van je huid met als doelstelling een gezonde huid die optimaal functioneert.